Holbæk Sygehus

På Holbæk Sygehus har man i flere år haft nogle udfordringer med opstigende grundfugt i ydervægge og kældervægge. Konsekvensen er, at puds og maling på indersiden af væggene falder af, og der er forøget risiko for skimmelvækst.

BSG har udført horisontal fugtspærring af ydervægge og kældervægge med Kiesol, som er et produkt som sprøjtes ind i murene, og skaber en fuldstændig vandtæt membran i bunden af væggene. Metoden er utroligt effektiv, kræver relativt små indgreb, og er ikke mindst billig i forhold til andre løsninger.EUDP Projekt

Ny Allégade 10, Haderslev

I tæt samarbejde med DTU, Bolind A/S, og Intro Flex, gennemførte BSG miljø i 2014 indvendig efterisolering med IQ-Therm indeklimaplader i en villa i Haderslev.

Projektet var et pilotprojekt, hvor DTU over de næste 2 år skal overvåge fugt- og temperatur udsving i bygningskonstruktionerne, via indbyggede følere i væggene, samt i bjælkeender i etage adskillelserne. BSG miljø blev udvalgt til at udføre opgaven, fordi vi har den nødvendige erfaring og ekspertise som skal til, for at arbejde med dette meget specielle produkt. Udover et klart forbedret indeklima, vil beboerne også opleve en stor besparelse på varmeregningen de næste år.